Engineering Banen

Engineering

O-technici verrichten het werk om een hoog niveau van veiligheid en kwaliteit te handhaven. Zij behouden het vertrouwen van hun werkgevers en verdienen het respect van hun organisaties. Engineering is een vakgebied waarin velen zich specialiseren, waarbij elke specialisatie het mogelijk maakt bepaalde gespecialiseerde technieken uit te voeren. Door de uitgestrektheid van engineering is er een grote verscheidenheid aan banen in Engineering om uit te kiezen. Hieronder worden enkele van de populairste onder de aandacht gebracht.

Ingenieur is een van de meest prestigieuze beroepen ter wereld. Het is verantwoordelijk voor vele mogelijkheden op elk gebied van menselijke inspanning. Als technische discipline steunt engineering op wetenschappelijke theorie en toegepast onderzoek om ons begrip van hoe de wereld werkt te vergroten. Er zijn vele takken van techniek, waaronder chemische, civiele, elektrische, mechanische, en mijnbouw. Hieronder vindt u slechts een greep uit de duizenden mogelijkheden die in de ingenieurswetenschappen beschikbaar zijn.

Chemisch ingenieur – Dit type ingenieur is gespecialiseerd in de ontwikkeling en produktie van veiliger en therapeutisch afhankelijke produkten. Veel van de chemische ingenieurs in gezaghebbende posities op dit gebied zijn zeer bedreven in wiskunde en statistische analyse. De belangrijkste verantwoordelijkheid van een chemisch ingenieur is ervoor te zorgen dat het proces van chemische reacties veilig en betrouwbaar wordt voltooid.

Civiel ingenieur – Deze functie is gericht op het plannen, ontwerpen en bouwen van grote transportsystemen, waaronder vervoer over land over de weg en per spoor. Een civiel ingenieur bouwt niet alleen systemen die werken voor het algemeen belang, maar zorgt er ook voor dat de structuren op een tijdsefficiënte manier worden voltooid. Er zijn vele gebieden van civiele techniek waarin een civiel ingenieur zich kan specialiseren. Deze gebieden variëren van regionale planning en ontwerp tot engineering van bouwprojecten.

Elektrotechnisch ingenieur – Dit type ingenieur houdt zich bezig met de ontwikkeling en besturing van elektronische apparaten en systemen. Op dit gebied is er behoefte aan personen die bekwaam zijn in elektrotechniek, aangezien de stroom in deze systemen bijna onbeperkt is. Zij ontwikkelen elektronicaoplossingen op maat voor uiteenlopende toepassingen, zoals telecommunicatie en diverse media.

Gezien de grote verscheidenheid aan beschikbare banen op het gebied van engineering, is het belangrijk dat personen die een van deze gebieden willen nastreven zich bewust zijn van de verscheidenheid aan beroepen die op deze gebieden beschikbaar zijn. Om te beginnen, engineering banen vereisen vaak de praktische ervaring van een handelaar, wat betekent dat individuen moeten plannen om een grondige 2-jarige opleiding op het gebied van engineering te krijgen. Na voltooiing van het onderwijs op het juiste gebied van engineering, praktische ervaring is de volgende op de agenda voor het nastreven van een baan in het veld. De meeste van de tijd, ingenieurs in staat zijn om hun carrière te beginnen onmiddellijk na het behalen van een bachelor’s degree, terwijl het werken in de richting van hun Master’s degree.

Wie geïnteresseerd is in een loopbaan als ingenieur, moet uitkijken naar de mogelijkheid om op alle bovengenoemde gebieden een baan te vinden. Hoe diverser de ervaring als ingenieur, hoe groter de kans om aangenomen te worden. Ook diverse industrieën, zoals telecommunicatie, fabricage en het ontwerpen van software, zoeken allemaal ingenieurs voor hun respectieve behoeften. De ervaring die een ingenieur opdoet, stelt hem ook in staat in aanmerking te komen voor leidinggevende functies in zijn vakgebied, zoals manager van een project of directeur van een afdeling.

Volgens het Bureau of Labour Statistics zal de sector van de ingenieurs naar verwachting sneller groeien dan de meeste andere sectoren wanneer de economie weer aantrekt. BEHOUD UW OTTER Strategie voor ingenieursVolgens het rapport van de American Society of Engineering is de snelst groeiende vraag naar ingenieurs die voor ontwerpen (ontwerpen en herontwerpen). Ontwerpen zal volgens de planning een van de gebieden zijn waar het aantal banen voor ingenieurs de komende 5 jaar het sterkst zal toenemen, vóór elektronica. Verwacht wordt dat deze vraag in deze periode met 25% zal toenemen.

In de afgelopen 30 jaar heeft de particuliere industrie meer dan $ul- gens geïnvesteerd in de gebieden elektronica en harmonisatie. De grote bedrijven zijn sterk afhankelijk van engineering personeel en met de komst van het internet, het werven is nog concurrerender geworden. Om die reden is het belangrijk om op de hoogte te blijven van engineering-trends en gewoon de nieuwste apparatuur technologieën. op de hoogte blijven van veranderingen is de beste manier om voorbereid te zijn op werkgelegenheid in het veld.

Een baan als ingenieur biedt werkzekerheid en een veelbelovende toekomst. De ingenieur moet vertrouwd zijn met computerhardware en -software, theorieën over bedrijfsvoering, menselijke psychologie en prestaties, en een grote hoeveelheid kennis op het gebied van engineering. Er zijn ook banen als ingenieur beschikbaar in de farmaceutische sector en de sector medische apparatuur, lucht- en ruimtevaart, reacties en diensten, en consumentenproducten.

Voor een baan in de ingenieurswetenschappen is vaak een postdoctorale graad nodig die gespecialiseerd is in de specifieke functie. Er zijn verschillende ingenieursdiploma’s en je kunt je specialiseren in een bepaald vakgebied. Sommige ingenieurs kiezen ervoor om zich op een bepaald gebied te richten, anderen op technologie, weer anderen op chemie. Enkele van de meest voorkomende ingenieursfuncties zijn computerhardware, biotechniek, concept, utiliteit en instrumentatie.

Een veel voorkomend gevaarlijk afval dat door de milieu-afdelingen in de openbare en particuliere sector minimaal wordt gereguleerd, is afvalwater.