Wat is Emotionele Vrijheid Technieken?

techniek

Ik ben hooggevoelig sinds de dag dat ik geboren ben. Het heeft iets te maken met een verlegen blaas. Sommige mensen noemen het een sociale fobie, maar ik zie niet in waarom. Het is meer een extreme gevoeligheid. Ik heb mezelf lichamelijk en emotioneel meer pijn gedaan dan ik me kan herinneren.

Zolang als ik me kan herinneren, kan ik veel dingen niet aanraken. Om ze te voelen, moet ik me fysiek uitstrekken om de dingen te pakken die ik wil. Dit omvat papieren, boeken, sleutels, en Pennebolds. De Pennebolds zijn het ergst. Ik ben altijd bang geweest om ze te gebruiken, zelfs niet om te schrijven. Eigenlijk heb ik ze gebruikt zonder het te weten. Zoveel heb ik nodig gehad om een van de “Meestmisselijken” in mijn familie te zijn. Maar ik ben niet de meest aanbiddelijke geweest of iets dat mijn ouders me wilden noemen.

Toen ik ontdekte dat ik een enorme gevoeligheid heb, werd het me duidelijk dat ik een probleem heb met het aanvaarden van de woorden en emoties van anderen. In feite bracht ik mezelf vaak in verlegenheid door te reageren op dingen die me niet aangingen.

Jarenlang heb ik mijn dagelijkse voedselinname teruggebracht tot 5%. Daardoor kon ik een redactionele bakker worden. Ik kies ervoor om zelfgemaakte crackers en taarten te maken. Het schijnt dat eten veel met emoties te maken heeft en daarom vind ik het zo belangrijk dat ik mijn gevoelens deel.

Emotional Freedom Techniques of Emotionele Vrijheidstechnieken (EFT) zijn ongelooflijk nuttige hulpmiddelen. De manier waarop je de EFT sessies uitvoert is net zo belangrijk als de technieken zelf. Door de tappunten en de beweging die Emotional Freedom Techniques is te integreren en aan te spreken, helpen we de greep die al onze emoties op ons hebben los te laten. Dit schept ruimte en opent de deur naar rauwe expressie.

Wanneer je succesvol EFT uitvoert, ervaar je twee dingen. Je ruimt je energie uit het verleden op en boort de universele energie van de vervanging aan. Ten tweede, je boort je diepere gevoelens aan die te maken hebben met het probleem. Ik heb EFT gebruikt om me meer in harmonie te voelen met mezelf, mijn emoties, en mijn verbeelding. EFT beoefenaars zeggen vaak dat zij meer idee├źn produceren en zich meer in overeenstemming met zichzelf voelen tijdens hun sessies.

emotionele vrijheid techniek

Dus wat is Emotionele Vrijheid Technieken allemaal over? Volgens het “Hare Handboek,” zijn er zes belangrijke elementen in het systeem:

“HET PROBLEEM VAN FOEsTHARDSHet behandelt het probleem van de coping bij het leiden van een bevredigend, onafhankelijk, sociaal ge├źngageerd leven. In feite onderzoekt het de manieren waarop mensen succes boeken bij het kiezen en beoefenen van vrijetijdsactiviteiten. vrijetijdsactiviteiten (onder leiding van een weldoener of een coach), Zelfacceptatie, onderwijs, betrokkenheid bij een bedrijf, kunst of andere intelligente activiteit,

Zelfverbetering is een van de belangrijkste elementen van logeergerelateerde gezondheid. Een man of vrouw die nooit een ongelukkige gedachte of handeling oplost, is nooit echt gezond. Vastgezette, ongelukkige gedachten en handelingen zijn de recepten voor een huis vol ongelukkige maaltijden en een verdwenen manier van leven. Om de malaise te stoppen, fixeer de zoetigheid en fixeer je geluk. Flexibiliteit, ontspanning, creativiteit, goede tijden, zonneschijn en lachen houden de dokter weg.

Zelfverbetering gaat niet over het vinden van de juiste en dure techniek of techniekverbetering. Het gaat om het ontwikkelen van de juiste houding, de juiste scepsis en onderzoek en de zelf vastberadenheid om de technieken te kiezen die werken.

onderwijs jezelf en anderen zo

Het Belang van Zelf Opvoeder Professioneel

Zelf educatie voor jezelf en anderen, dus neem de leiding over je proces. Jij moet degene zijn die de controle heeft. Als je niet met zekerheid kunt zeggen of het werkt, ga je het waarschijnlijk niet proberen. – Heb je John’s Pizza in Philadelphia geprobeerd? Waarschijnlijk niet. – Bent u er zeker van dat u een geweldige ervaring krijgt tegen een onvoorspelbare prijs?

Hoe voorkom je dat je een dwaas bent

Hoe Tramazak zegt: “Als je het moet vragen, weet je waarschijnlijk wat je doet.” Hier is een goede vuistregel: het is dwaas om een nieuwe techniek uit te proberen die je nog niet hebt geprobeerd.

Daarom kan ik niet zeggen dat ik je aanraad De kunst van het mager worden van Kira maaltijden te proberen. Ik ben geen gecertificeerde skinny planner (en Kira is een deelnemer aan het plan). Ik heb het niet geprobeerd. Niettemin heb ik gelezen dat de methodes die voor kira werken vrij goed zijn.

Als u een zekere manier wilt om mooie slanke benen voor te bereiden en te bereiken, zult u niet de resultaten bereiken die u zoekt met DNA-testen, biofeedback, of het hebben van kira die uw dijen en kuiten oppompt.thening uw scheenbeenderen door oefening, zult u The Simple dunner moeten worden.

De wegen van de toekomst zijn niet pijnlijk: ze zijn niet duur.