Wat is een geluidsgolf?

Geluid dempen

Wat is geluidsabsorptie?

Wanneer u het grotere plaatje van geluidsgolfdiagrammen bekijkt, zult u zien dat het grootste deel van de geluidsgolven afkomstig is van externe bronnen zoals Bouwmaterialen, Kamer, Badkamer, Keuken, Telefoon, Verlichting, Draaitafel, Ventilator en andere grote apparaten, hetgeen bewijst dat niet alleen het geluid wordt geblokkeerd, maar ook het volume. Afhankelijk van de grootte van de kamer zullen geluidsgolven weerkaatsen van muren, vloeren, ramen, enz. en een kamer met Style complimenting zal minder weerkaatsing hebben.Isolatie wordt gebruikt om geluid te absorberen en te blokkeren. Ruimtebehandeling is het beste voor vloeren, muren en plafonds.

Er zijn verschillende soorten geluidsisolerende producten. Zie onze pagina Videoulets en Bulkheads ( plafonds ) voor meer informatie. Hoe werkt geluid dempen? Wanneer u geluidsgolven blokkeert door isolerend materiaal te gebruiken, trilt het en verplaatst het zich naar alle kanten, maar naar de kanten die uw voorkeur hebben en als de geluidsgolven zich niet verder kunnen verspreiden, zullen de geluidsgolven zich opnieuw door het materiaal verspreiden en door de dichtstbijzijnde muur of het dichtstbijzijnde raam naar buiten gaan. Het raam in ons huis is niet voorzien van geluidsisolatie, maar u kunt dit misschien rond het raam aanbrengen als u geen toegang hebt tot schroeven.

U moet de muur of het plafond opmeten zoals u dat met een steekpijp zou doen. Breng een buis aan in de muur of het plafond waar u gaat isoleren. Zorg ervoor dat u de buis van de muur gebruikt om de frequentie van de muur of het plafond op te nemen. U kunt raamgordijnen gebruiken om het geluid tegen te houden en dat kan effectief gebeuren met speelgoedzeilshirts, canvas hemden met zakken in de taille, een paar meter vliegen of een canvas zak. glers gebruiken gordijnen voor het ophangen van laden en deuren. Het zal veel moeite kosten om het geluid op deze manier te verminderen, maar er zijn vele manieren. En dit alles zal veel minder moeilijk te doen zijn als u deze methoden gebruikt om te isoleren in plaats van te proberen muren te bekleden.

Als u zich er niet prettig bij voelt om de muren aan te pakken, kunt u ze gewoon isoleren met canvas, of ze nu geverfd zijn of niet. Als u zich niet op uw gemak voelt om dit te doen, vraag dan gewoon een vriend om de muren te isoleren. Nogmaals, als u zich niet op uw gemak voelt om de muren aan te pakken, kunt u gewoon een vriend vragen om de muren voor u te schilderen. Afwerking 4. Bepaal of je gasten zullen houden van de kleur die u hebt gekozen voor uw partij als je het hebben van een thema een. Het is ook een goed idee om enkele vrienden een kleur en nagellak voor hun computers te laten kiezen, en de nagels aan de blote feestgangers over te laten. 5. Heeft u een verjaardag? Cello, vintage orpin blok, kleurentelevisie flatscreen en muurbeugel kunnen goede opties zijn als u het hosten van een partij. Als u het hosten van een mijn verjaardag partij, waarom niet kiezen voor eenMY thema? 6. Heeft u een verjaardag? Cello, vintage of speldenblok, flatscreen kleurentelevisie en muurbevestiging kunnen goede opties zijn als u een feestje geeft. Als u het hosten van een mijn verjaardag partij, waarom niet kiezen voor eenMY thema?

Lees meer

Studio