Videoproductie

Videomaker Rotterdam

Voor degenen die zelf geïnteresseerd zijn in videoproductie, zal ik ook een aantal best practices op dit gebied presenteren.Voor degenen onder u die geen professionele video-industrie-ervaring hebben, dacht ik dat u dit artikel misschien nuttig zou vinden.Laten we meteen beginnen en het hebben over wat een Videoproductie is. Een videoproductie is in wezen een geheel van creatieve en/of technische elementen die op een zeer muzikale manier worden uitgevoerd. Net als het muziekvoorbeeld dat het onderwerp illustreert, is een videoproductie de complete alles-in-één gumbo van smaakvolle visuals, creatieve stem en sterke audio-inhoud. Denk aan Joe Jackson die zijn muziek ten gehore brengt. Een typische videoproductie verloopt zelden precies zo. Zijn invloed op u en uw klanten is organisch. In tegenstelling tot een traditionele film, waar

de regisseur en een team in een vergaderzaal gaan zitten om ideeën uit te werken, vindt een videoproductie al plaats voordat de camera draait. Het filmmakingsproces gaat een beetje als volgt: de artiest creëert een idee voor de creatieve of technische elementen van de productie. De artiest kookt vervolgens de inhoud of de visuals op verschillende manieren. Er is de poëtische manier, waar de artiest het uitwerkt in handlettering en/of een gestippelde lay-out. Er is de coole manier, waarbij de artiest een verhaal vertelt door middel van kunst, door de elementen naast elkaar te zetten of zelfs door een shotlist van decorstukken te laten zien. Er is de stop motion manier, waarbij de artiest realistische beweging creëert in een digitale ruimte, ook door middel van hand-lettering. Er is de visuele manier van vertellen, hier gebruikt de kunstenaar een eenvoudige combinatie van knipsels en een lijst van beelden en afbeeldingen op één pagina plus wat bewegend water lijkt te zijn, vermengd met de beschrijvende tekst. Er zijn verschillende soorten samenwerkingen. Afhankelijk van het stadium van de videomaker, de innovatieve kernel dagen en/of het stadium van samenwerking, zijn er verschillende soorten creativiteit die een grote invloed hebben op het eindproduct – en dat is wat videoproductie een mooie business maakt om bij betrokken te zijn. Een videoproductie kan kwaliteitsmedewerkers/klanten naar uw bedrijf brengen en een hogere omzet genereren, alsmede de marktherkenning en -bekendheid vergroten. Het is een van de beste zakelijke kansen die je kunt hebben in 2015.Net als alle ons creatieven, de kunstenaar gaat naar de creatieve bron om het te sturen.

Hij doet dit door middel van het creatieve proces dat meestal wordt aangeduid als het creatieve proces. Het is een belangrijk aspect van videoproductie. Je zou kunnen denken dat dit proces zeer technisch is, omdat er onderweg verschillende hulpmiddelen voor nodig zijn. Er kunnen fouten worden gemaakt en dat gebeurt ook. Dit is over het algemeen te wijten aan het feit dat we bij creatief werk leren hoe we nieuwe vaardigheden kunnen toepassen op een bepaald speldomein, we doen dit terwijl we spreken, met hoge drempelbeperkingen en met beperkte tijd. Het proces van creatief werk is dus zeer mechanisch en tijdrovend – maar zeer lonend.Het is gebruikelijk en standaardpraktijk intern bij veel verschillende organisaties om gestructureerde creatieve workshops te gebruiken om dezelfde vaardigheden in groepsoverleg te helpen ontwikkelen. U herinnert zich wellicht dat een voorbeeld hiervan de conferentie was waar IO Interactive voor het eerst het spel Bridge Constructor liet zien. Elke brugspeler moest een ander hulpmiddel gebruiken, afhankelijk van het soort brug en de mix van verschillende behoeften die de speler “nodig” had, omdat zijn brugstructuur en invloed op het spel anders was. Het is als een schakelbord voor creatief denken in plaats van Microsoft Office of Google Docs.Ik kwam onlangs een video tegen van een “onofficiële” creatieve workshop in een Warner Bros kantoor dat beweerd te worden gerund door de geweldige mensen van The Creative Assembly voor de Mass Effect-serie. Je kunt dit zien of je kunt het allemaal omzeilen en direct naar ons artikel gaan voor een uitleg over hoe je echt kunt beginnen met het ervaren van videoproductie. Het idee van deze sessie was om het Left Behind team te helpen trainen in het RTB proces door hun workflow te demonstreren met behulp van levensechte muren voor het decor en de vele elementen waaruit een film bestaat. Dus ga naar de workshop video als je geïnteresseerd bent in een workshop die meer in detail gaat over het creatieve proces in RTB. Ik raad aan de video te bekijken in het menu dat je het Stone’s Block en Fireplace project laat zien. Het vintage gedeelte van de rechttoe rechtaan kunst helpt te belichten hoe de kunst is gemaakt in een lay-out die lijkt op een videoproductie.