Kunst Rotterdam

Kunst Rotterdam

Kunst Rotterdam

Nu vraag je je misschien af ​​hoe je je huis begint te decoreren met een mentaliteit van "orrectness"?

Het is nooit te laat om te beginnen. Onthoud dat het doel is om alle rommel uit je leven te verwijderen, zodat je de veranderingen die je in je leven hebt aangebracht kunt accepteren om een ​​zinvoller leven te krijgen.

Hier zijn enkele snelle stappen:

1. Kies een kamer en begin op een vel papier wat er op je bucketlist staat voor het hele huis. Het zal een goede tactiele motivatie zijn om de items op te schrijven die de redenen vormen om het meubilair van die kamer te schilderen of te veranderen. Het geeft u een beeld van hoe u precies wilt dat de ruimte aanvoelt.

2. Het volgende stuk papier waarop u zich moet concentreren, is de omgeving van de kamer – dwz camera's, geluid, licht enz. Krijg opnieuw een visie voor de kamer en maak een lijst van de dingen die u wilt laten gebeuren. Hoe gaat de kamer worden? Wat ga je constant doen in die kamer? Als ik bijvoorbeeld vrienden heb die langskomen, moet ik misschien met ze kaarten of met mijn vrienden naar popmuziek luisteren. Risico's voor dominante kenmerken in de kamer: zon, kunsthoudingen, kleur van de muur, verlichting enz. Beslis wat zal het doel van de kamer zijn en noteer de juiste doelen voor die kamer. Als u wilt dat de kamer donkerder is, kunt u deze in een donkerdere kleur schilderen.

3. Nu is het tijd om dingen met positieve energie te kiezen en in de kamer te plaatsen. Omdat je rommel opruimt en het niet gebruikt, moet je slim zijn bij het kiezen van de items. Bepaal ook welke op of naast de muren moet komen. Wil je verlichting in de kamer? Wilt u een aquarium in de kamer? Ik ga een paar planten in de kamer zetten. Heeft iemand van de familie of vrienden speciale eigenschappen gemeen? Heb je andere interesses met je partner? Wil je iemand uitnodigen voor het feest voor de lunch? Is uw partner een golfspeler die ze wilden uitnodigen, maar iemand wilde het doen?

En welke kleuren vind je mooi? Want "ieder zijn ding" kun je advies krijgen van je aanstootgevende kleur en bijpassende kleuren toevoegen aan je accessoires zoals kussens, gordijnen, douchegordijnringen en zelfs kunst aan de muur.

4. Als je van plan bent een nieuw meubelstuk te kopen, bezoek dan verschillende warenhuizen om een ​​idee te krijgen van wat daar trendy is, bekijk foto's van hoe het eruit zou zien in hun showrooms om de energie van de kamer te versterken en de positieve chi te versterken. om ideeën op te doen (waarbij het varen erg belangrijk kan zijn). Je kunt inspiratie voor je kamer halen uit afbeeldingen, terwijl je op onderzoek uitgaat kan dit je geld besparen. Veel warenhuizen hebben speciale meubelafdelingen, met ervaren ontwerpers weten ze wat er goed staat bij hun klanten.

5. Maak een checklist met stukken waarin je geïnteresseerd bent en zorg ervoor dat je kleuren, maten, stijlen en hoe je de kamer precies gaat gebruiken, opneemt.

Laat Reversebalanced Life slagen en bloeien. Gebruikmakend van wat je hebt besloten te doen, zul je verrast zijn wat voor positieve uitkomst het zal hebben voor de kwaliteit en rijkdom van je leven.