Koninklijk Habourangal Nationaal Park

Nationaal Park

Habourangal, dat wordt omringd door het Ngobe National Park, is een broedgebied van meer dan 400 havikduikers. Het adembenemende uitzicht over de Serengeti kan worden vergeleken met het kijken uit het raam van honderd wolkenkrabbers. De koele ochtenden en zachte avonden maken Habourangal de ideale plek om de migratie van de Serengeti te bekijken met de Lentemigratie. Habourangal is werkelijk één van de wildste gebieden in Oost Afrika.

Habourangal Nationaal Park biedt u een inzicht in de theobiosfeer. Het park is het leefgebied van vele vogelsoorten, zoogdieren, reptielen en vissen. Habourangal heeft een met bomen omzoomde weg en is daarom ideaal voor wandelingen, picknicks en gezellige Botswana Safari.

In Habourangal Nationaal Park zult u de prachtige kleurenpracht van wilde bloemen aantreffen. U zult versteld staan van hun schoonheid en rust. Breng ook zeker een bezoek aan de adembenemende Cheruru watervallen. Men zegt dat het de meest pittoreske waterval ter wereld is. U kunt baden in het zachte water en genieten van een picknick lunch. Later bij zonsopgang zult u de hele vergadering van roze en oranje gekleurde vogels zien die zijn gekomen om te roesten en te paren. Dit is het moment om kennis te maken met de wilde dieren van Kenia.

Als u in de hoofdstad van Tanzania, Dar es Salaam, verblijft, bent u binnen handbereik van de180 schitterende ruïnes vanuyudamans die bekend staan als de Ngorongoro krater. De Ngorongoro krater is het achtste wereldwonder en is een waar geologisch wonder. Het is een enorm geologisch fragment van meer dan 2000 jaar oud. Toeristen trekken naar deze plek om zich te vergapen aan dit natuurlijke geologische wonder. U kunt ook een bezoek brengen aan de chevious ChesMombiwa en de zilvermijnen van Narok.

Lake Manyara National ParkSitueert in de Rift Valley van Tanzania, Lake Manyara is een thuis voor een verscheidenheid aan geografie. Het is de thuisbasis van de beroemde kwallen en de school van de Koningin Victoria krokodil. Het park is gevuld met de beroemde Rufiji watervallen. Andere rivieren zijn Lake Tagaji, Lake Matatus en Lake Ali.

Ngorongoro kraterHet is het diepste meer ter wereld en heeft meer dan 90 rivierenSinds de tijd van de dinosaurussen is de krater gegroeid. Het mooiste van de plaats zijn echter de unieke natuurlijke landschappen die de plaats omringen. De bewoners van het gebied geloven nog steeds dat er een geest in de krater leeft. Er zijn veel toeristen die de plaats bezoeken.

Luxemburg

Luxemburg is een prachtige en zeer welvarende stad die over de hele wereld bekend staat om zijn badplaatsen en mineraalwater. Het heeft heel wat van de culturele geneugten te bieden. De stad heeft u zoveel te bieden: een briljante keuken, betoverende uitzichten en moderne luxe. De plaats is ook bekend om zijn seaquarium en een heleboel vissersdorpjes geven de toeristen een zeilervaring. De oude hoofdstad van Wallonië is slechts een dagreis verwijderd van de stad en is een populaire toeristische bestemming.

Monaco

Monaco is de hoofdstad van het land. De plaats is ook bekend als het “Castaway Island” en veel toeristen houden ervan om de plaats te bezoeken. Er is veel erfgoed en cultuur te ontdekken. Het centrum van de stad ligt aan de oceaanlijn en heeft heel wat gezellige cafés, bars en restaurants. Het Alexander Center is de beste plaats om uw verblijf te beginnen. U wordt er omringd door brede wegen en lanen.

Uit eten gaan is een favoriete bezigheid van toeristen en bezoekers van de plaats. Er zijn restaurants en cafés voor zowat elke smaak en elk budget. De gemakkelijkste manier om een lekkere lunch of diner te krijgen is om langs de wandelpaden te lopen of buiten te dineren op de stoelen en stoeptafels. Laten we eens kijken waarom dit de beste plek is om te bezoeken.

Het Alexander Center Het Alexander Center for Perfeccionais een fantastische plek om te bezoeken wanneer u behoefte heeft aan inspiratie en verlichting. U kunt genieten van de schoonheid van de tuinen en het centrum terwijl u van alles te weten komt, van geschiedenis tot moderne ontwikkelingen. In het centrum bevinden zich glazen wanden van het museum met een complete collectie historische standbeelden. In bepaalde hoeken van de vleugels ziet u de artefacten uit de Romeinse vakanties van de 2e eeuw v.C. tot de 1e eeuw n.C. Er zijn nog veel meer soorten kunstvoorwerpen uit vele andere perioden van de geschiedenis in de grote musea.

Marina du Palais de TuileriesHet Palais de Tuileries werd gebouwd tussen de jaren 1939-1948 voor de bezoekende Franse heersers en hoogwaardigheidsbekleders. Het is nu versierd met Tuileries tuinen. Het heeft twee zwembaden naast elkaar in de jachthaven. De salons bij het zwembad en de haven zijn prima plekken om even bij te komen van de gewone drukke stad.