Illusionist

Illusionist Nederland boeken

Illusionist Nederland boeken

The Magic Circle is een non-profitorganisatie die magie, illusie en twintigste-eeuwse tovenarij promoot. In de loop der jaren heeft de Magic Circle haar leden bijeengebracht om enkele van de meest verbazingwekkende en onvergetelijke evenementen te organiseren. Om te netwerken met andere goochelaars – en dus ook om hun reputatie te vestigen – hebben de grootste beoefenaars van magie zich aangemeld bij de Magic Circle. In 2009 diende David Copperfield een aanvraag in bij de Magic Circle om lid te worden. David wordt ook wel de 'geldmagiër' genoemd.

In maart 2011 meldde deze getalenteerde entertainer zich aan bij de Magic Circle om volwaardig lid te worden, zodat hij binnen een paar maanden kon beginnen met het uitvoeren van reguliere shows en groencabaret in het hele land. Kies de beste: dit is het verhaal van hoe David Copperfield de grootste illusionist ter wereld werd!

De Magische Cirkel van kwam tussenbeide en hielp David zo ver te komen.

Voordat David zich aanmeldde bij de Magic Circle in Monte Carlo, had hij al veel erkende prestigieuze juryleden die zich klaarmaakten om hem te certificeren voor toelating. De Magic Circle vereiste dat hij professionele magische evenementen kon blijven bijwonen met een certificaat van acceptatie.

De Magic Circle was echter overweldigd en werd hen enkele maanden uit handen genomen. Het is geen geheim dat David na zijn sollicitatie nog veel uitdagingen voor zich heeft.

De Magic Circle is samengesteld uit enkele van de meest getalenteerde en gewachte goochelaars ter wereld! Hun ervaring met David is genoeg om ooit naar de bovenste planken te zijn gegaan.

Toen David zich in maart 2011 met voorbehoud aanmeldde om lid te worden van de Magic Circle, moest hij eigenlijk alleen een contract tekenen met de Magic Circle dat hij de naam David Copperfield zou mogen gebruiken en vanaf dat moment onder de naam DA Potatoes mocht optreden. Hij was uit het contract toen ze aandrongen op zijn nieuwe contract, omdat alleen een machtige magiër was gekozen die de Verklaring van verleiding kon reciteren.

Die krachtige magische krachten die hij gewend was te hebben, waren zichtbaar toen hij zijn contract afleverde.

Tijdens zijn training bij David Copperfield stonden de juryleden erop dat hij de "Magische Letter of the Ages" zou lezen. Hoewel hij zich tijdens de hele ceremonie geen enkele pagina kon herinneren, bereidde hij zich vooraf tijdens het appèl voor en werd zelfs gevraagd om Alleen de Magische Letter van de Eeuwen voor te lezen aan een kleine groep gerespecteerde beoefenaars. De leden Standing in Att Visitors in the Magic Circle vonden dit indrukwekkend en verhieven hem naar de top van het appèl.

Tijdens zijn dankwoord noemde David de mogelijkheid dat hij in de toekomst een boek in zijn openbare bibliotheek zou hebben.

Zijn eerste boek dat onder de naam David Copperfield wordt gepubliceerd, zal in The Magic worden onthuld, zodat je hem kunt pre-orderen. Er zal een tweede boek met een personage worden geschreven, genaamd 'Drugs Can Hold Us Back'.

The Magic Circle is actief in en buiten het Verenigd Koninkrijk. David Copperfield is momenteel in New York City en zijn boektournee en andere activiteiten zullen worden voortgezet door zijn publicist.