Hoe word je een DJ?

dj

Wanneer je DJ bent moet je over veel talent beschikken. Dit talent zal goed gebruikt worden wanneer je muziek draait voor een publiek. Wat de meeste mensen niet helemaal begrijpen is dat het niet alleen het talent is dat een DJ nodig heeft maar ook de vaardigheden. Vaker wel dan niet, dezelfde muziek lag Telecommunicatie hebbenRECTIES en een DJ moet ook deze hebben. Als je het talent hebt, is het hebben van de vaardigheden niet genoeg. Je moet aan beide werken.

Een DJ boeken kan de troost bieden aan een feestgangers die gekomen zijn om naar de platen te luisteren. Het is de taak van de DJ om meteen de sfeer te zetten. Het is zijn/haar verantwoordelijkheid om de juiste energie te zetten. Patroons laten luisteren naar het lied, dansen en ANDERE beroemdheden tegelijkertijd zijn allemaal zijn/haar verantwoordelijkheden. DJ’s moeten de hele tijd in topvorm zijn. De mensen vermaken en er ook voor zorgen dat de band of de zangers een goed geluid te horen krijgen. Het is de taak van de DJ om ervoor te zorgen dat de sfeer voor iedereen goed is.

Als je echt DJ wilt worden, moet je fysiek en ook mentaal goed voorbereid zijn. Er is meer te doen dan alleen platen draaien! We weten allemaal dat DJ’s het altijd druk hebben vanwege het aantal mensen dat ze elke avond moeten bedienen. Het is zo’n beetje een fulltime baan. We moeten eigenlijk altijd voorbereid zijn. Je kunt nooit voorbereid zijn op alle soorten situaties wanneer je een DJ bent.

Een grote passie hebben voor muziek en de mensen die naar je muziek luisteren. Voorbereiding is het meest essentieel als je DJ wilt worden. Je moet in staat zijn om met je publiek om te gaan. Heb altijd een druk schema terwijl je in dienst bent. Je moet voorbereid zijn op alle onverwachte situaties die gebeuren als je dienst hebt. Op deze manier, wanneer de dingen daadwerkelijk gebeuren, zal je niet overvallen worden.

Een diepe stem hebben met een knappe artiestennaam is ook iets dat je talent moet hebben om DJ te worden. Wist je dat buitenlanders het heerlijk vinden om hun favoriete nummers gedraaid te horen worden over de hele wereld? Waarom komen ze niet gewoon naar jouw DJ in plaats van iets nieuws te ontdekken in de club? Je hebt vast wel gemerkt dat buitenlanders graag sake drinken als ze in een club zijn. Waarom doen ze dat? Omdat ze niet weten hoe ze zich zonder alcohol moeten vermaken. Zorg dat je geen alcohol meer drinkt voordat je DJ wordt!

Je kunt ontdekken hoe je diskjockey kunt worden via een topomroepuniversiteit. Weet dat topbedrijven in Amerika, Groot-Brittannië, Canada en Australië op zoek zijn naar Engelssprekende diskjockeys. Engelstalige radioluisteraars zijn altijd geïnteresseerd in het horen van Engelstalige DJ’s omdat ze beseffen dat dit de stem is die ze willen horen. Het netwerken van je unieke persoonlijkheid zal ervoor zorgen dat mensen van je gaan houden voordat ze iets over je kunnen ontdekken.