Hoe te beginnen met muziek

muziek

Onder musicus vallen al diegenen die met hun optreden het publiek in vervoering brengen. Er zijn ook mensen die gewoon muziek volgen voor hun plezier.

Je moet een diploma hebben om muzikant te worden. Je moet ook enige ervaring hebben. Als je het echter als hobby wilt uitoefenen, hoef je geen expert te zijn. Wat je nodig hebt is je passie voor muziek en je vermogen om er doorheen te komen.

Hier zijn wat instructies voor u om te beginnen.

Sommige mensen zeggen dat je in het leger moet zijn om een baan als Muzikanten uit Zeeland te krijgen. Dit is onjuist. Het minimumloon voor een muzikant in de Verenigde Staten is $47.500 per jaar. Maar als je een specialist bent, kun je tot $78.000 krijgen. Als je bij de luchtmacht zit, kun je een beloning krijgen gelijk aan ongeveer 7,5% van dit. Dus je ziet, er zijn opties daarbuiten.

Als je muzikant bent, moet je het juiste evenwicht zien te vinden tussen wat je verdient en wat je aan muziek moet uitgeven. Je moet in staat zijn om een evenwicht tussen wat je wilt uitgeven en wat je nodig hebt om te verdienen te maken. Nu, als je van muziek houdt en je houdt van het geld, zult u waarschijnlijk in staat zijn om dit te laten werken. Als je niet van het geld, kunt u niet in staat zijn om dit te laten werken.

Als je een gestage stroom van inkomsten wilt verdienen, zul je heel creatief moeten zijn. We herinneren ons allemaal de Chinezen die aan de tafel van hun restaurant gingen zitten en visitekaartjes maakten. Ze speelden hun muziek en vermaakten zich met hun kaarttrucs.

Wanneer er fortuin op je pad komt, moet je daar mee om kunnen gaan door een systeem te ontwikkelen dat werkt. Je moet een systeem ontwikkelen dat je helpt het meeste geld te verdienen met het minste werk.

Eén systeem is om verschillende bandoefeningen te organiseren, vijf of zes stuks, en ervoor te zorgen dat één of meer daarvan open zijn voor het publiek. Op die manier kun je, als je het goed doet, zodra je kunt, een show inzetten of boeken.

Zorg ervoor dat je geen showdata vergeet. Je kan ze immers niet nemen tenzij je ze op voorhand boekt. Maar als je het goed genoeg plant, kun je het schema variëren, je concentreren op een bepaald gebied, bv. Hullabaloo

Spoedig zullen er weer gebouwen in de schijnwerpers staan en zal het aantal toeschouwers wellicht stijgen. Dus, vergeet niet je woord te houden en je publiek goed te behandelen.

Als je houdt van de muziek die je speelt en je gaat om met muzikanten die van dezelfde muziek houden, zal het publiek genieten van wat je te bieden hebt. Indien mogelijk een breder publiek uitnodigen, zal nog meer publiek aantrekken.

Dus, hou het momentum gaande en word niet zelfgenoegzaam. Kijk rond naar het talent in de Noord-Amerikaanse scene, en droom van je eigen concert.

Intussen is de droom van de meeste serieuze muzikanten om op te treden voor een live publiek, in grote of kleine zalen, en de fans mee te nemen op een reis door een muzikale ervaring.