Hoe maak je je feestje onvergetelijk?

Partybus

Feesten moet niet tot het verleden behoren. Hier is een gids om u te helpen uw feest onvergetelijk te maken: Een goede nacht werken kan betekenen dat je veel eten en drinken hebt voorzien voor je feestvierders. Dit betekent dat je een goede eet- en drinkkeuken moet opzetten in je kelder of garage. Een eet- en drinkkeuken is vooral belangrijk omdat het voedsel dat voor uw feest wordt bereid, rauwe ingrediënten kan bevatten die zich met uw feestvierders zullen vermengen. Bijvoorbeeld, als je het hebben van een 40-persoons diner, wil je niet om te serveren alleen snacks en dressing. U wilt er ook voor zorgen dat uw feestvierders goed gevoed en gedrenkt worden. Uw karaoke machine moet in goede staat zijn. Als hij niet werkt, zult u heel wat uit te leggen hebben.

U zult een muziekbibliotheek voor uw karaoke-machine moeten hebben. Over het algemeen kunt u ervan uitgaan dat uw muziek de nieuwste hits zal bevatten, omdat deze nummers de favorieten zullen zijn van de meeste van uw gasten. Als u echter een bepaalde selectie van oudere klassiekers heeft waar uw gasten liever naar luisteren, kunt u die selectie ook maken. Zorg er gewoon voor dat de nummers in een gemakkelijk af te spelen afspeellijst zijn georganiseerd. Als je iTunes gebruikt, zorg er dan voor dat de bibliotheek up to date is. Dit moet je later nog doen. Zoek uit waar uw gasten zullen parkeren. Misschien wilt u parkeergelegenheid voorzien, vooral als u niet beschikt over een onafhankelijke parkeergelegenheid in de buurt.

U zult een lijst willen geven van de gasten die uw feest bijwonen. Nogmaals, zorg ervoor dat deze lijst privé blijft. Elke keer dat u probeert uw gasten persoonlijk te identificeren, loopt u het risico dat ze gekleineerd worden. Een positief punt is dat uw gasten elkaar misschien herkennen als ze elkaar gedag zeggen. Tip: Neem een lijst op van de specifieke nummers die uw feestvierders willen horen in de partybus. Uw100stegitaar is één groot feest. Geniet van al uw gasten terwijl ze uit hun dak gaan op de ritmische klanken van de 100ste gitaar.

Lees meer

Luxe touringcar

Coach hire