Hoe maak je je eigen sap?

Shisha smaken

Tegelijkertijd kennen veel mensen shisha in Afghanistan als kisha. Dit is de oorsprong van de term kisha.

Het doel van shisha is het roken van tabak met behulp van een waterpijp, hoewel de voorkeur vooral uitgaat naar kruidentabak. Overal ter wereld is tabak mijn favoriete kruid. Ik herinner me dat ik in mijn jeugd ecstacy hortensia’s rookte en bhang (marihuana) netjes. Ik denk dat ik 14 jaar oud was, de laatste keer dat ik me zulke dingen herinnerde. Eigenlijk, terwijl ik dit bericht schrijf zit ik al twee uur in de bibliotheek. Die laptop is machtig traag, dus ik gebruik deze functie niet eens om de laatste alinea van deze post af te maken. Ah. Een woord van voorzichtigheid. Tabak is inderdaad een dodelijke drug . . . Pas op. Tabak roken of proberen is meestal een riskante zaak. Waarom? Wel, zoals ik al zei, is het tabaksblad niet iets waar beginners zich aan moeten overgeven. Het heeft bijwerkingen die ernstig genoeg zijn om ermee te stoppen. De tabaksplant zal je uiteindelijk doden. Met een beetje experimenteren, was ik in staat om te stoppen of op zijn minst het minimaliseren van mijn tabak gewoonte voor 1-2 maanden. Zelfs voordat ik op dat niveau kwam, was het gemakkelijk om het gebruik van tabak te verminderen. Tabak is wat ik graag doe met mijn vrienden. Dus wat was hier het geval?

Fout 1 – niet bewust zijn van de nadelen van het roken van tabak. . . Tabak roken is een levensgevaarlijke gewoonte. Wees je bewust van wat je doet en stop onmiddellijk. Fout 2 – niet echt een roker zijn . . . Ik ben een beetje anders in dit opzicht. Een roker zijn interesseert me niet echt op korte termijn. Ik waardeer tabak nog steeds in kleine doses, ik wil het gewoon niet doen. Ik deel met jullie een manier om nicotine het essentiĆ«le bestanddeel te maken van drinkwater, wat mijn voorkeur heeft. Nic-Q is water. Dus als ik dit water drink, met de nicotine erin opgelost, dan denk ik dat ik wat water drink. En daarna heb ik natuurlijk wat water nodig om al het nicotinegebruik terug te brengen en het tijd te geven om te verminderen in het lichaam. Als ik water drink, nicotine en water samen, denk ik dat ik 50% van de nicotine aan water kan geven. Nog steeds niet veel nicotine. Maar het lijkt erop dat het zal werken. Ik drink letterlijk 100% water. Het probleem is, ik heb niet veel water aan water gegeven als het hierop aankomt. Water roken is een zeer gevaarlijk iets. Water roken is alsof je een groot vat met melasse laat overstromen. Als ik het risico ken van IMM 782, nicotinevrij, water en foelie-oplossing, denk ik dat ik niet zal toestaan dat er iets gevaarlijks gebeurt. Aan de andere kant, als ik erop sta te vapen, zal ik geen risico’s nemen. De nicotine mag niet verspild worden of gecombineerd worden met andere chemicaliĆ«n. Met dat gezegd, als ik kan, probeer ik misschien deze nieuwe methode om nicotine te vervangen door water.

Stap 1. Neem een pot met een oppervlakte gelijk aan 2″. Voeg foelie-oplossing toe, los op in water. Voeg nicotinevrij water toe tot kameel . . . Neem foto’s net voor (begin te schieten om de nicotine niveaus te veranderen). Haal tank uit de auto en drink water. Bekijk de beelden. Stap 2. Voeg 1000mg nic-Q toe, zodat het oplost in water. Drink nu 2-3 koppen water. Vang het water op in een bak. Houd bij (foto’s) hoeveel tijd, hoeveelheid water, nicotinedrempels. Houd een foto bij van dit watermonster.

Stap 3. Doe het nog een keer. Voeg langzaam meer water toe totdat de nicotine in het water daalt tot 50mg/L in minder dan 2 uur. Je watergehalte zal aanzienlijk dalen (15-25mg/L) en er zal geen water meer in je vape zitten. Belangrijk: Het nicotinegehalte mag niet hoger zijn dan 50mg/L. Nicotine is giftig als het te hoog is. Alles moet lager zijn dan dat. Niet meer dan 30mg/L zou als veilig moeten worden beschouwd. Wanneer u het monster ‘s avonds neemt, wanneer u veel hebt geslapen, vermindert de kans op aantasting van uw organen aanzienlijk. Controleer het watergehalte elke 12 uur. Vloeibare Nicotine Wat is het verschil tussen vloeibare nicotine en droge nicotine ? Zorg er altijd voor dat uw vloeistoffen allemaal dezelfde dikte hebben, anders is het onmogelijk om de vloeistof in een waterpijp te doen. En als je vloeibare nicotine moet mengen als een kom, zorg er dan voor dat je gewoon water gebruikt en geen water met een smaakje of iets dergelijks. Dat kan problemen veroorzaken. En herwerk de bereiding om de week of zo om de nicotine minder onderhuids te maken.

Lees meer

Waterpijp