Hoe maak je geweldige teksten

geweldige teksten

Laten we eens kijken wat we hieraan kunnen doen.

Er zijn veel problemen die ik kan aanwijzen, maar het grootste probleem is waarschijnlijk dat te veel mensen niet begrijpen dat muziek een gevoel en een emotie is en dat die op zo’n manier moet worden ge├»nterpreteerd dat de luisteraar zich met de muziek kan identificeren en zich amuseert in plaats van zich miskend te voelen.

Alles moet relevant zijn voor een of andere actie. Laten we het voorbeeld van het liedje nemen. Je hebt naar het liedje geluisterd en je vindt het niet mooi, wat nu? Ten eerste, als je geen groot liedjesschrijver of muziekproducent bent, kun je het beste een vriend zoeken die goed is met woorden of een website vinden waar je iemand kunt inhuren om een beat of een melodie voor je te maken. Waarom kunnen we niet gewoon ons eigen liedje maken, met onze eigen woorden. We willen tenslotte geweldige songwriters worden en niet slechts middelmatige tekstschrijvers of componisten.

Helaas kun je vanaf dit punt geen geweldige Songwriter worden, je moet beginnen bij de uitstekende basis van songwriting. Dat betekent dat je moet leren om geweldige teksten te maken, geweldige brug, enz. Je moet begrijpen dat het lied een gecomprimeerde manier is om gevoelens uit te drukken. Daarom moet je oefenen en trainen van uw songwriting vaardigheden elke keer. Train je oor voor songwriting, train je geest om de trucs van songwriting te kennen. Hoe meer je je oor traint, hoe meer je in staat zult zijn om je songwriting vaardigheden uit te drukken.

Gebruik de trucs van de grote songwriters en maak je hun songwriting vaardigheden eigen. Door dit te doen, zult u in staat zijn om geweldige liedjes te schrijven, zelfs als u geen geboren songwriter bent. Je hoeft alleen maar je songwriting vaardigheden te synchroniseren met alle grote songwriters, schilders, beeldhouwers en andere kunst.

Het lied dat we zingen of spelen moet een lied van vreugde zijn om het hart en de ziel van de luisteraar te raken. Vreugde is de kleur van je lied en is de reden waarom liedjes hits worden. Het lied moet ook het diepst van je hart raken en in je gedachten overkomen op een manier die zich kan meten met de grootste liederen die er zijn.

Dus, Train je songwriting vaardigheden en Synchroniseer je lied met de schilders, beeldhouwers en schilders, en wordt een groot songwriter. Kijk uit!