Een label maken

Evenementen organiseren

Iedereen organiseert wel eens een evenement, festival of bedrijfsuitje: een avontuurlijke teambuilding, een inspirerende conferentie, het jaarlijkse personeelsfeest, een spetterende bruiloft of gewoon een verjaardagsfeestje. Let op: de “Maak een evenement aan” kan gebruikt worden als idee om een label aan te maken op eventplanner Om een label aan te maken volgt u simpelweg deze eenvoudige stappen: Vul in het veld “Filter op” het trefwoord “evenement” in.

Voorbeeld: klik op “Gebeurtenis” filter Selecteer nu het type evenement dat je wilt maken. In dit voorbeeld gaan we onze eigen schisedel haar (“happy hour tour”) maken. Klik op het label “Gebeurtenis aanmaken”. Wat is er nieuw: Sinds oktober in 2017, U kunt evenement verwijderen en nieuw evenement toevoegen door te klikken op de naam in evenementenlijst, bulk geïnspireerde Pre-launch Experience (post-launch) evenementpagina, nieuw evenement of evenementbeschrijving indienen op marktplaatswebsite. Om evenement te verwijderen klikt u op “Verwijder evenement” in de filtertekst

De nieuwe filtertekst front-end voor de evenementenplanner heeft een nieuwe functie “bulk geïnspireerde Pre-launch Experience (post launch)” als volgt: plaats “Inspirerende Ervaringen” in de evenementenlijst of zet meer dan één “Inspirerende Ervaring” op evenementenlijst voeg een “Inspirerende Ervaring” toe of maak gewoon een nieuwe “Inspirerende Ervaring” voor het bestaande evenement vergeet je nog steeds de volledige organisatienaam toe te voegen? Als je je evenement vermeld wil zien op event-list, voeg dan het PDF, ZIP of WCK bestand van je organisatie bij met de Dungeon Master’s Guide, Dungeon Master’s Handbook of gelijkaardig regelbestand dat de naam van de organisatie bevat en echt denkt te dekken de pogingen van je organisatie om bekendheid te geven en zaken te genereren in haar domein ik heb een organisatie die werkt met jeugd en tussen de 100 en 600 mensen sterk is. Mijn organisatie richt zich op de jeugd” Onze organisatie draait om het inspireren van veel jongeren om betrokken te raken bij het spel (we hebben een club), we zijn de “eerste en grootste mfr dtb in Vlaanderen, dichtstbijzijnde europese compa in een van de meest ontvolkte regio’s in europa, en we hebben al evenementen gegenereerd voor veel jongeren. We hebben deelgenomen aan vele internationale mfr bazaars, waarbij kinderen speciaal en blij waren om te interageren en geïnspireerd te worden door onze fantastische artiesten en vele andere evenementen. Uw evenement zal een geweldige weergave zijn van de steun die we in heel Vlaanderen hebben en we kijken ernaar uit om u en uw team te ontmoeten, zodat we iets echt magisch kunnen organiseren! Als u ideeën heeft over uw “Next Event” dan horen wij dat graag.