De vreugde van een live jazzfestival

festival

Jarenlang is contact het enige geweest dat ontbrak in het leven van veel mobiele en computervaardige mensen. Wat ontbrak was de mogelijkheid om muziek en informatie te versturen naar en te ontvangen van vrienden en geliefden over de hele wereld, zonder dat men zich bezig hoefde te houden met de complicaties van het inschakelen van de autoriteiten en met de kosten en rompslomp van het instellen van mobiele telefoons en computers.

Dat wil niet zeggen dat degenen die in minder technologische paradijzen wonen niet nog steeds in staat zijn op een eerder informele manier te communiceren.push technologie omdat het geweldig is voor ons collectief geheugen. Maar voor de rest van ons is contact tussen vrienden en geliefden niet waar we voor leven. Een geweldige oplossing voor dit probleem is met vrienden en bekenden rondhangen in een ontspannen omgeving waar niemand de druk hoeft te voelen of over zijn schouder hoeft mee te kijken. Dit is waar de ontspannen en boeiende sfeer van een live jazz muziekfestival zo goed van pas komt.

Verwacht alles te vinden van DJ- Indies, karaoke, films, familiebedrijven en nog veel meer onder de zon. En aangezien u veel steden en dorpen zult bezoeken, zult u zeker bezoekers aantreffen uit plaatsen zo ver als Australië en zelfs Japan (ze lijken tegenwoordig de voorkeur te geven aan jazz boven rock & roll). Zoek uit wanneer het jazzfestival in uw stad plaatsvindt door de website van Firefox London te raadplegen.

vriendelijke jazz-sferen

Licht en geluid verhuur 

jazzambiance

jazz esthetiek

jazzcultuur

jazzlicks

jazz berichten

biografieën van jazzmuzikanten

jazz album artwork

jazz-voetpaden

jazzwinkels

verhuur jazzfietsen

Er zijn tal van jazzfestivals die momenteel in Londen worden gehouden. De meeste van deze festivals zijn geconcentreerd in en rond het St. John’s Wood Public Park in Westbuis, dat op zich al een plek is waar je ‘s avonds je hoofd kunt laten rusten, of waar je kunt sporten, of je dat nu leuk vindt of niet. Binnen het park vind je een mooie waaier aan muziekfestivals waaronder het Bridge School Benefit Festival, de Wieland afgewisseld met de Beggars’bane, het Jazz Festival of England die je allemaal meer dan een paar minuten inspiratie zullen geven maar zoals altijd, laat het aan de experts over om te beslissen waar de perfecte jazz locatie bestaat in Londen.

Er zijn ook een paar festivals in andere delen van de stad: de heerlijk bewogen PiercesSocial Club, en de Free Trade Hall.

Het jazzfestival in de tweede helft van het land is zeker zeer de moeite waard gezien de sfeer die er hangt. Niet alleen helpt het een collega-verkoper, maar het is ook leuk om de Britse cultuur bij te wonen en te vieren. Pierces Social Club verwacht meer dan 150 carvers, maar ook Jazz-capaciens uit heel Europa. Het is ook een geweldige plek om tot rust te komen met goede vrienden en te overwegen om wat jazzmuziek mee te pikken. Naast de verscheidenheid aan jazzoptredens is er ook veel cultureel plezier om aan deel te nemen.

Binnen het uitstekende festival zijn er instructeurs die les geven aan studenten, waaronder een befaamde jazzpianist. Naast de muziek worden er in de hele stad veel interessante festivals georganiseerd.

Kortom, het is hartverwarmend om mensen met verschillende achtergronden te zien strijden in een internationale jazzcompetitie. Hopelijk kunnen we het allemaal in perspectief houden door altijd in gedachten te houden dat de opbrengst naar een goed doel gaat. Hoewel hier geen kosten aan verbonden zijn, is het bezoeken van een live jazz muziek evenement een ervaring die je niet mag missen. Je hebt gegarandeerd veel plezier en krijgt er een hoop freebies voor terug.