Over Ons

Wie zijn wij?

MEB Rotterdam is hét entertainmentbedrijf van Nederland. Bij ons boekt u de leukste DJ’s, feestconcepten en live-acts voor uw feest. Bij MEB Rotterdam werken enthousiaste mensen mee aan de leukste feesten voor particulieren en bedrijven. Een team van jonge mensen met passie voor muziek en entertainment werkt samen om uw feest tot in de puntjes te verzorgen. Het kantoor van MEB Rotterdam bevindt zich in Rotterdam. Vanuit onze vestiging verzorgen wij door heel Nederland feesten en evenementen.Music Is Our Drive is onze slogan, die leeft bij alle medewerkers en zorgt voor de juiste spirit.

Wat doen wij?

Thema-Discoshows.nl is dé site voor het boeken van entertainment voor uw themafeest. Het verzorgen van feesten doen wij op basis van vaste concepten. Op deze site leest u meer over onze discoshows met een vast thema. Dat zijn stuk voor stuk thema’s met een bewezen succes! Verrassend en toegankelijk voor een groot publiek en daarom passend op zowel bedrijfsfeesten, verenigingsfeesten of themafeesten voor particulieren. Wij verzorgen de techniek en de muziek, eventueel aangevuld met decoratie van uw feestlocatie.

Andere diensten die wij verlenen

Alleen een artiest huren?
Al jaren helpen wij opdrachtgevers met het vinden van het juiste entertainment voor een feestelijke gelegenheid. Dat doen wij met veel passie, enthousiasme en plezier. Bij ons kunt u uw entertainment zelf zoeken of door ons worden geadviseerd. Wij adviseren u graag op basis van uw wensen, budget en gestelde kaders. Bezoek hiervoor ons site:
www.allerlei-artiesten.nl

Geluid of Licht huren?
Bij MEB Rotterdam huurt u plug-and-play licht- en geluidsapparatuur. Onze sets zijn samengesteld op basis van veel gevraagde apparatuur. Makkelijk te bedienen en eventueel aangevuld met apparatuur naar uw wens. Naast standaard licht- en geluidsapparatuur verhuren wij ook showeffecten als lasers, blacklights en verlichte dansvloeren. Wij zijn hierdoor uw partner voor het huren van licht en geluid in de regio van Rotterdam / Rijnmond:
www.geluid-licht-huren.nl

Meer weten over MEB Rotterdam?
Op deze site leest u meer over onze Thema Discoshows. Indien u meer informatie wilt ontvangen over onze onderneming, onze visie, nieuwsberichten of vacatures verwijzen wij u graag door naar de website van ons bedrijf:
www.meb-rotterdam.nl

 
 

Neem contact met ons op

Wij zijn tijdens kantooruren bereikbaar op:
010 522 18 55

Stuurt u liever een e-mail?
Gebruik dan het formulier op onze contactpagina.

U bevindt zich hier: Home Over ons